Länkar och bra segelbloggar

Närmast episk dokumentär om en tysk tjej som går genom eld och vatten för att förverkliga drömmen om en ensamsegling – kolla in detta första avsnitt! Fortsättningen dvs ytterligare 40 st avsnitt (just nu) hittar du på Youtube med titeln Untie the lines. Här får du följa hennes projekt så gott som  i realtid. Hon genomför sitt projekt 2013-2014 och hon publicerar en aktuell video varje vecka, Riktigt bra!

 

En kul och bra blogg är www.corinne.se  som vi följt under ca 6 månader och som gett oss mersmak inför vårt eget äventyr.

En annan jättebra sida är www.arielfyra.se. Vilka äventyr och vilken erfarenhet Birgitta och Eric har av långsegling. Dem har seglat jorden runt, nordpolen, nodvästpassagen och mycket mera. Dessutom har dem gjort en riktigt grundlig och bra utvärdering av utrustning ombord samt vad som inte funkat bra!

www.amelit.se

www.svdelos.com

Ett bra båtmagasin på nätet tycker vi är Dagens Båtliv här kan man läsa många intressanta artiklar och få bra tips för båtlivet…

 Funderar du på att långsegla? Då erbjuder Oceanseglingsklubben en inspirerande miljö. Här arrangerars kurser för oss som vill lite längre,  intressanta föreläsning och gemenskap med likasinnade. Öppna dina sinnen och häng på…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.