Vilken härlig vårhelg

Vilken härlig helg det blev!

I går lördag kom klubbkompisarna från OSK, Peter och Jackie över och hälsade på oss. Vi trodde att dem skulle segla i väg från Sverige nu i vår så vi hade förberett kräftor till förrätt, så dem inte skulle missa det i år. Vi hade dock räknat fel på ett år, men våra gäster verkade bli glada ändå. Kräftorna – fiskade av Emil på Stora Vilseberga Gård vid Vättern – smakade ljuvligt som vanligt.

Simon Templar, vår tillgivna Doberman blev klart förtjust i Jackie..

bild-2[1]

Vi fick en mysig kväll med mycket seglarsnack och många skratt.

I dag söndag hade vi bestämt att vi skulle åka och köpa tapeter till sov- & gästrummen. Blev det några tapeter? Nejdå, vi hamnade i stället på SeaSea i Segeltorp och kom hem med två nya flytvästar av märket Baltic Race 150. Glada var vi för det 🙂

20150412_165816[1]

Det här inlägget postades i Förberedelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.