Från Martinique till Panama City

Så är vi åter på väg mot nya äventyr, efter att ha seglat i östra karibien i lite mer än ett år. Vi har haft det fantastiskt och vi har njutit av varenda minut, men en smygande rastlöshet och en längtan efter nya vyer har gjort att vi kastat loss och begett oss mot Panama…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Från Martinique till Panama City

  1. Eva skriver:

    Härligt att se. Lite otäcka områden ni åkte igenom med taxi. Kan föreställa mig att man gärna låser dörren på bilen. Kan bara föreställa mig vilket äventyr det var att slussa i Panama kanalen. Det måste ha varit mäktigt.

    Vi har våra äventyr att se fram emot. Igår måndag den 19/3 så var jag på intervju på amerikanska ambassaden. Jag vart beviljad green card. Så nu i sommar flyttar jag och gubben till Arizona permanent. Vi valde öken och ni valde hav. Tänk va skönt att bli äldre och förverkliga drömmar 🙃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *