Tillbaka på Grenada

Så var vi tillbaka på Grenada efter 5 månader i Sverige. Det var härligt att överraska familjen på midsommar som inte visste att vi var på väg, det var kul att jobba ett tag och återse arbetskamraterna och bäst av allt var naturligtvis att återse föräldrarna och Angelica. Vad vi har saknat henne…

Nu är vi dock tillbaka och arbetet med att få Ultimo i vattnet börjar – häng med och se vad vi haft för oss…

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tillbaka på Grenada

 1. Eva skriver:

  Jättekul att se att ni är tillbaka på båten igen. Jag har tittat in emellanåt för att se om det kommit nåt nytt. Så äntligen. Skönt för er att båten var i gott skick efter att ni lämnat den. Lite osäkert känns det säkert även om man får betygelser att allt ska gå bra. Det är jättekul att ni börjat filma. Fortsätt gärna med det om ni orkar. Jag förstår om det är mycket pyssel med redigering och så. Lycka till på er fortsatta resa. Jag följer er med spänning ?

  • Carina & Conny skriver:

   Hej Eva,
   Jättekul att höra av dig! Jo vi tänker fortsätta att video-blogga. Har tänkt försöka släppa en film i månaden tilla tt börja med och kanske var 14 dag när man blivit mer van vid redigeringsarbetet och då vi seglar mer. Jag tror att de flesta tycker det är roligare att se levande film än statiska bloggar. Om inte annat så är det ju kul för oss att ha kvar en dag när äventyret är över.
   Hoppas att allt är bra med dig

   Kram!

 2. hassan skriver:

  hej
  Såg videon (fick ju kortet av er) kul att ni är tillbaka och allting var som den ska vara med båten och sånt,kul också att se vad ni gör där och vilka utmaningar ni har.
  hoppas att era sändningar med Dhl kom i tid och i gott skick .
  Glad att DHL kunde vara en del liten av denna resa iallafall.
  Forstätt ha kul ,ni är bra på det ni gör.
  mvh
  DHL killen på Arlanda.

  • Carina & Conny skriver:

   Hej Hassan,
   Oj vad kul att höra av dig! Tack för feedbacken och ja allt löste sig till det bästa med våra paket-tack vare dig!
   Ibland tar det lite tid att svara på mail som kommer in beroende på att vi har svårt att hitta bra internetuppkoppling. I dag t ex släppte vi en film på 15 minuter och den tog 2 tim och 40 minuter att ladda upp!
   Vi önskar dig en riktgt god jul och ett gott nytt år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.