Soldynorna på plats – men var är solen?

IMG_2090
I dag levererades våra soldynor. Det blev superfint vi är så glada. Ett stort tack till Inge Flatmo som sytt nya bäddmadrasser och soldynor. Han har gjort ett fantastiskt snyggt jobb, hållit sina leveranstider och varit mycket flexibel med när det passat oss att få allt levererat. Kul med ett riktigt yrkesproffs!

IMG_2093Nu ligger alla dynor prydligt på plats – men vart är solen? I dag har det haglat varvat med spöregn. Men snart kommer nog värmen och då ska vi njuta där på akterdäck.

 

IMG_2089

 

I veckan som gått känns det som vi äntligen börjat knyta ihop säcken. Vi har plockat rent i verkstaden i Bro, vi har också börjat tömma pappas förråd som vi belamrat med de prylar vi inte visste vad vi skulle göra av, i första utrensningen. Summa summarum flera varv till återvinningen alltså.

Lastbilen hittade nya glada ägare och nu är det bara personbilen kvar som ska säljas sen är vi vad man skulle kunna kalla ”fågelfria”

Veckans höjdpunkt blev när vännerna på Sparbanken i Enköping kom på avskedsmiddag. IMG_2086Vi fick en riktigt trevlig kväll med många roliga diskussioner. Dem har stått stadigt vid vår sida genom åren och har  därför kommit att betyda mycket för oss. I  planeringen av jordenrunt seglingen har banken varit oslagbar – dem har hitta bra, trygga lösningar. Om du ska välja en bank, så är det den här!

 

Det här inlägget postades i Förberedelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.