Avseglarfest 2015

Minglet var i full gång när vi kom till årets avseglarfest på Sjömansskolan. Vilket härligt gäng det är som är med i OSK. I år är det 10 båtar som lämnar Sverige under maj-juli för att söka äventyr på världshaven. Kristina med flera hade anordnat jättefint med en stor buffé och dukat för avseglarna vid ett honnörsbord. Mat och dryck smakade jättegott och stämningen blev snabbt hög i lokalen. Mats och Gertrud drog igång en kul frågetävling för avseglarna och alla skrattade gott åt att en del besättningar verkade ha lite olika idéer om vad som gäller ombord.

IMG_0920[1]      IMG_0921[1]      IMG_0926[1]

Det var ett brett åldersspann på årets avseglare ca 2-70 år men alla deltog i festen med samma entusiasm -inte minst den yngste som roade oss alla med sitt goda humör.

För oss som har något/några år kvar till vi får sitta vid honnörsbordet, kändes kvällen både kul men också lite vemodig. Vi har haft jättekul tillsammans i avseglargruppen under året som gått, men nu är det dags att vinka av halva gänget som är redo för sitt stora äventyr. Förhoppningsvis korsas våra kurser snart igen!

Tack Kristina, Gertrud och Mats med flera för en fantastiskt trevlig kväll!

Det här inlägget postades i Förberedelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.